Avoimet työpaikat

300 ammattilaista

Haemme Jorvin sairaala-alueelle Espooseen kiinteistönhoitotiimiin

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Vastaat kiinteistönhoidosta kokonaisvaltaisesti ja johdat paikallista kiinteistönhoitotiimiä. Kiinteistönhoito käsittää mm. vikakorjausten, huoltojen ja kulutusseurannan hallinnan tietojärjestelmien avulla sekä talotekniikan ohjauksen rakennusautomaatiolla. Osallistut myös investointihankkeisiin, kehittämistoimintaan ja kunnossapitoon kiinteistötekniikan edustajana.

Koulutukseltasi olet insinööri. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kiinteistönpidon tietojärjestelmien ja elinkaaritalouden tuntemusta, esimieskokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sairaalakiinteistönpidon tietämyksen katsomme eduksi.

Kiinteistöpalvelut-yksikössämme työskentelee 160 sairaalakiinteistönhoidon erikoisosaajaa. Olemme panostaneet mm. sairaalaympäristöön sovellettujen tietojärjestelmien kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen.

Tiedusteluihin vastaa kiinteistöpalvelupäällikkö Leo Sillanpää p. 050 428 7793 (21.6. asti) ja tekninen isännöitsijä Mika Ahia p. 050 4287083 (21.6. jälkeen).

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään 2.7.2017 mennessä tästä.