Avoimet työpaikat

Haemme Helsingin Meilahteen

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ  

Asuntopalveluyksikkö palvelee HUS:n erikoissairaanhoidon ammattilaisia.

Tehtäviisi sisältyy pääasiassa asuinkiinteistöjen pienkorjaus-, ylläpito-, muutto- ja vesivahinkokorjausten kokonaisvaltaisen hallinnoinnin ja valvonnan lisäksi myös kiinteistöjen pitkän aikavälin korjaussuunnittelua, kilpailutusta, budjetointia, viestintää, ja toimivien verkostojen kehittämistä. Työ edellyttää liikkumista Uudenmaan alueella.

Arvostamme hyvien asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi kokemusta nykyaikaisista kiinteistöhallinnan ohjelmistoista, rakennus- ja kiinteistöalan koulutusta, kustannustietoisuutta, organisointikykyä sekä kohtuullista suomen ja englannin kielitaitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hankintalain yleistasoista tuntemusta. Saat työssäsi tarvittaessa perehdytystä ja tukea myös kokeneelta tekniseltä ja hallinnolliselta henkilöstöltämme.


Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työyhteisön, hyvät työvälineet, liikuntamahdollisuuksia, joustavuutta työaikoihin sekä muita kilpailukykyisiä henkilöstöetuja, kuten mahdollisuuden kohtuuhintaiseen työsuhdeasuntoon.

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä: mika.strengell@hus.fi.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi maanantaina 19.11.2018 kello 15.00 mennessä tästä. (Huom! hakuaikaa on pidennetty ja haku on avoinna toistaiseksi)

* * * * * * * * * *

Haemme toimipaikkaamme Helsinkiin

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit Helsingin sähkötiimin esimiehenä ja vastaat HUS-alueen sairaaloiden sähköteknisistä järjestelmistä. Sähkötiimin tavoitteena on yhtiön arvoja tukevat tehtävät, erityisesti häiriötön sairaalatoiminta ja hyvä asiakaspalvelu. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähköpuolen tehtäviä, kuten PTS-suunnittelua, käytönohjausjärjestelmän kautta tapahtuvia kojeiston käyttötoimenpiteitä, pienjännite- tele- ja turvajärjestelmien ylläpidon budjetointia ja seurantaa, riskien kartoitusta, tiedottamisen suunnittelua ja poikkeustilanteisiin varautumista.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää sähkö- tele- ja turvateknistä tuntemusta ja kykyä johtaa n.15 hengen tiimiä, joka koostuu sähköalan asiantuntijoista ja asentajista.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi sähkötekniikan insinööri tai DI ja sähköpätevyys S1.  Edellytämme työkokemusta sähköpuolen korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12.2018 mennessä tästä. (haku vielä kesken)

* * * * * * * * * *