Avoimet työpaikat

* * * * * * * * * *

Haemme Jorvin sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot, vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävään kuuluu myös kattilalaitoksen ylläpito ja siihen liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää alan ammattikoulutusta ja työkokemusta.  Edellytämme rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien peruskäyttötaitoa. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Vesa Valkonen p. 050 428 6623 (vesa.valkonen@hus.fi) sekä huoltomestari Jari Väätäinen p. 050 555 8110 (jari.vaatainen@hus.fi).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.6.2018 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/8E2AE874677B5687.par

* * * * * * * * * *

Haemme Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus-, talotekniikan ja sähkötekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähkötekniikan ammattikoulutusta ja 2 vuoden työkokemusta sähkötöistä. Sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi. Rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme:

  • vakaan ja kehittyvän työpaikan
  • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
  • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan


Mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Lisätietoja tehtävästä antavat huoltopäällikkö Suvi Kuoksa p. 040 587 8808 ja huoltomestari Jani Naumanen p. 050 427 0003.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 15.6.2018 mennessä tästä tai linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/0F8E41434A777AAA.par

* * * * * * * * * *

Haemme nyt toimipaikkaamme Helsinkiin

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ TAI RAKENNUSMESTARIA

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella.  Sisäympäristöongelmien ratkaiseminen ja niihin liittyvät korjaustyöt ovat haasteinasi.  Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Edellytämme työkokemusta korjausrakentamisesta sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Huom! Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Tapio Rautiainen puh. 050 5979 073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.7.2018 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/75C0725367DBD465.par