Avoimet työpaikat

Haemme nyt toimipaikkaamme Helsinkiin

RAKENNUSINSINÖÖREJÄ TAI RAKENNUSMESTAREITA

Työkokemuksen sisällöstä riippuen sijoitut joko kunnossapito- tai rakennuttamisyksikköön.

Kunnossapitopalveluyksikössä vastaat kunnossapitotöistä, kiinteistökorjauksista ja pienistä investointihankkeista Helsingin alueella.  Sisäympäristöongelmien ratkaiseminen ja niihin liittyvät korjaustyöt ovat haasteinasi.

Rakennuttamisyksikössä kuulut HUSin alueen suurten rakennushankkeiden rakennustekniseen valvojatiimiin.

Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektinvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Edellytämme työkokemusta uudis- ja korjausrakentamisesta sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen p. 050 5979 073 tai rakennuttamisjohtaja Carl Sirén p. 050 427 9301. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 13.9.2018 mennessä tästä tai https://www.webropolsurveys.com/S/FEDEB28AA198F583.par

* * * * * * * * * * 

Haemme Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin Hyvinkäälle vakituiseen työsuhteeseen

LAITEASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. kiinteiden keittiö- ja sairaalalaitteiden ennakkohuollot ja viankorjaustehtävät Hyvinkään, Kellokosken ja Ohkolan sairaaloissa. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikoulutusta ja työkokemusta tehtäväalueelta. Suurkeittiölaitteiden huolto- ja viankorjaustehtävät, autoklaavien sekä instrumenttien pesu- ja desinfiointikoneiden tuntemus, yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja sähköpätevyys S3 sekä mahdollisuus painelaitekirjan hakemiseen katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Mika Ahia, p. 
050 4287083.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 13.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/EE93A589B2307BD9.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsinkiin Meilahden sairaalan kiinteistönhoitotiimiin vakituiseen työsuhteeseen

LAITEASENTAJAA (esim. vastavalmistunut)

Tehtäviin kuuluvat mm. lattianhoitokoneiden, pyörätuolien, rollaattorien ja muiden pienlaitteiden korjaustehtävät. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikoulutusta. Yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja mahdollinen työkokemus tehtäväalueelta katsotaan eduksi. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut innokas oppija, jolloin koulutamme sinua tehtäviin. Työssä on mahdollista kehittyä yhä vaativampien laitteiden korjaustehtäviin. 

Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa laite-esimies Juha Jauhiainen, p. 050 427 2784.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/D823D0EF66DE44C9.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsingin, Espoon ja Vantaan toimipisteisiin

TURVALLISUUSVALVOJIA

HUS - Kiinteistöt Oy / Turvapalvelut hakee vartijoita vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Helsingin, Espoon ja Vantaan toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta.

Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän sairaalaturvallisuuden parissa, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön. Sijoitamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Työsuhteet tulevat olemaan 2-vuorotyötä (116,15h /3 viikkoa). Työsuhteet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai sopimukseen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätiedot: valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi, puh. 09-471 72156 arkisin klo 9.00-15.00.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/91D0B38C78CB2808.par

* * * * * * * * * * 

Haemme Hyvinkään sairaanhoitoalueelle Hyvinkäälle kiinteistön ylläpitotiimiin

HUOLTOMESTARIA

Vastaat kiinteistöjen ylläpidosta oman vastuualueesi osalta ja johdat huoltotiimiä yhdessä sähkötöiden johtajan ja huoltomestarin kanssa. Omaat kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta ja esimiestyöstä, PT- suunnittelusta, LVIA tekniikasta ja omaat mahdollisuuden hakea KVV ja IV työnjohtajan pätevyydet.

Kiinteistönhoito käsittää mm. vikakorjausten, huoltojen ja kulutusseurannan hallinnan tietojärjestelmien avulla sekä talotekniikan ohjauksen rakennusautomaatiolla. Kunnossapito käsittää akuuttien vikojen korjaamisen johtamisen ja raportoinnin. Osallistut myös investointihankkeisiin, kehittämistoimintaan ja kiinteistökorjauksiin kiinteistötekniikan edustajana. Laadit oman vastuualueesi vuosikorjaussuunnitelmat sekä laadit esitykset teknisistä investoinneista.

Koulutukseltasi olet insinööri ja olet jo ehtinyt työskennellä muutaman vuoden kiinteistöjen ylläpitotehtävissä. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kiinteistönpidon tietojärjestelmien ja elinkaaritalouden tuntemusta, esimieskokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sairaalakiinteistönpidon tietämyksen katsomme eduksi.

Kiinteistöpalvelut yksikössämme Uudellamaalla työskentelee 160 sairaalakiinteistönhoidon erikoisosaajaa. Yhtiömme arvoja ovat ammattitaito, asiakastyytyväisyys, kustannustehokkuus, ympäristövastuu ja 100 % vastuu. Olemme panostaneet mm. sairaalaympäristöön sovellettujen tietojärjestelmien kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen.

Lisätiedot: huoltopäällikkö Mika Ahia p. 050 4287083.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 2.10.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/1B30AFA706667ED3.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsinkiin Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA (sähköpainotteinen)

Tehtäviin kuuluvat mm. putkipostijärjestelmän ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä päivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähkötekniikan tai elektroniikan tai automaatiotekniikan ammattikoulutusta ja työkokemusta tai osaamista putkipostijärjestelmistä. Sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi.  Huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme:

 • vakaan ja kehittyvän työpaikan
 • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
 • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan


Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Suvi Kuoksa 040 587 8808

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 28.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/D918CDB15584A36E.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsinkiin Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA (rakennusalan koulutus pohjana)

 Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää rakennusalan ammattikoulutusta ja työkokemusta. Rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme:

 • vakaan ja kehittyvän työpaikan
 • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
 • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan

 

Lisätietoja tehtävästä antavat huoltopäällikkö Suvi Kuoksa p. 040 5878808.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/B886C32758CB31BA.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsinkiin Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA (sähkötekniikka)

Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus-, talotekniikan ja sähkötekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähkötekniikan ammattikoulutusta ja työkokemusta. Sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi. Rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme:

 • vakaan ja kehittyvän työpaikan
 • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
 • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan


Lisätietoja tehtävästä antavat huoltopäällikkö Suvi Kuoksa p. 040 5878808 ja huoltomestari Timo Linnolahti p. 050 427 1266.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/04797DFC7344D2CA.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsinkiin Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA (LVI-ala)

Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää LVI-alan ammattikoulutusta ja työkokemusta. Rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Tarjoamme:

 • vakaan ja kehittyvän työpaikan
 • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
 • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan


Lisätietoja tehtävästä antavat huoltopäällikkö Suvi Kuoksa p. 040 5878808 ja huoltomestari Timo Linnolahti p. 050 427 1266.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/1FA4A9B238FE7DC9.par

* * * * * * * * * *

Haemme Helsinkiin Meilahden sairaala-alueelle kiinteistönhoitotiimiin

HUOLTOASENTAJAA (3-vuorotyö)

 Tehtäviin kuuluvat mm. rakennus- ja talotekniikan ja sähkötekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät 24/7. Vastuualue sisältää lisäksi höyryntuotantoa, kattilalaitoksen hoitoa ja varavoimakoneita.  Tehtävä edellyttää Konetekniikan tai Sähkötekniikan tai LVI-alan ammattikoulutusta ja työkokemusta tai A tai B koneenhoitajan pätevyyttä ja kattilalaitoskokemusta. Rakennusautomaatiojärjestelmien, huoltokirjaohjelmien sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja sähköpätevyys S2 katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Hakijalta voidaan edellyttää turvallisuusselvitystä.

Työ suoritetaan kolmessa vuorossa 24/7.

Tarjoamme:

 • vakaan ja kehittyvän työpaikan
 • monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
 • organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan


Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Suvi Kuoksa p. 040 5878808.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9.2018 mennessä tästä tai: https://www.webropolsurveys.com/S/A6B4B8C9E8F3CDE4.par

* * * * * * * * * *